بررسی چراغ قوه شارژی Nitecore EDC33

توسط مرتضی اصفهانی 6 دیدگاه
بررسی چراغ قوه شارژی Nitecore EDC33
Ad image

بررسی چراغ قوه شارژی Nitecore EDC33، چراغ قوه حرفه‌ای، کوچک و سبک

در این بخش از مجله مجله کیف ابزار به بررسی یک چراغ قوه دستی یا EDC از برند Nitecore می‌پردازیم و با ویژگی‌های جذاب این غول کوچک آشنا می‌‌شویم. چراغ قوه‌های EveryDay Carrier که به اختصار EDC نامیده می‌شوند، به شکل ویژه برای مصارف روزمره و استفاده سیار طراحی می‌شوند و در حالت کلی از وزن کم و ابعاد کوچکی برخوردار هستند.

در نگاه اول، مشخصات فنی چراغ قوه شارژی Nitecore EDC33 بسیار حیرت‌انگیز و غیرقابل باور است و در واقع با یک محصول خاص و تحسین برانگیز روبه‌رو هستیم که در ادامه به شکل دقیق‌تر با ویژگی‌های آن آشنا می‌‌شویم.

معرفی چراغ قوه حرفه‌ای، کوچک و سبک Nitecore EDC33

چراغ قوه Nitecore EDC33 یک محصول بسیار کوچک، همراه با قدرت روشنایی بسیار بالاست که علاوه بر رابط کاربری ساده، دارای 5 سطح نورپردازی مختلف همراه با قابلیت دفاعی Luman Shield است که قابلیت Luman Shield علاوه بر حالت تدافعی به منظور روشن کردن سطح گسترده‌ای از محیط نیز کاربرد دارد.

این چراغ قوه 12 سانتیمتری به اندازه یک چاقوی جیبی است و با برخورداری از یک گیره جیبی بلند به راحتی به لبه پیراهن، شلوار یا لباس کار متصل می‌شود. باتری داخلی این محصول به صورت دائمی بوده و امکان تعویض یا ارتقای آن با نمونه‌های مشابه یا قوی‌تر وجود ندارد اما این نوع طراحی در کنار معایب خاص خود، دارای مزیت‌هایی است که از میان آنها می‌توان به عدم نفوذ آب به داخل باتری، دوام بیشتر و دفع موثر حرارت اشاره کرد.

 

آشنایی با قابلیت Rapid Lock

یکی از ویژگی‌های مهم چراغ قوه Nitecore EDC33 به قابلیت Rapid Lock مربوط می‌شود، این قابلیت شامل یک قفل سخت‌افزاری کوچک است که از روشن شدن ناخواسته چراغ قوه در حین جابجایی آن جلوگیری می‌کند. البته کاربر در حین فعال بودن این قفل می‌تواند حالت نورپردازی موردنظر خود را تنظیم کرده و پس از غیرفعال کردن حالت Rapid Lock به این تنظیمات دسترسی داشته باشد.

دکمه On/Off این چراغ قوه در انتهای بدنه آن قرار دارد و دارای یک سوئیچ دو مرحله‌ای است که فشار دادن کامل آن باعث خاموش و روشن شدن چراغ قوه می‌شود و حالت نیم‌ضربه آن برای انتخاب حالت‌های مختلف نورپردازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

بیشتر بخوانید: 50 ابزار ضروری و مورد نیاز برای منزل که کارها را راحت می‌کنند

 

فشار دادن کلید On/Off در حالت نیم‌ضربه، شدت روشنایی چراغ قوه را در 5 حالت مختلف تنظیم می‌کند اما با نگه داشتن کلید در این حالت، وضعیت نورپردازی چراغ قوه به حالت نقطه‌ای (SpotLight) با بُرد 450 متر و شدت روشنایی 1700 لومن تبدیل می‌شود. همچنین با فشار دادن کامل کلید در کمتر از 2 ثانیه می‌توان از قابلیت Luman Shield استفاده کرد. با فعال شدن این وضعیت، چراغ قوه به یک نورافکن 4000 لومنی تبدیل می‌شود که کاربرد بسیار خوبی برای ایجاد کوری موقت یا روشن کردن یک محیط بسیار بزرگ دارد.

حالت‌های روشنایی SpotLight و Luman Shield

حالت‌های روشنایی SpotLight و Luman Shield

البته باید توجه داشت که فعال کردن حالت‌های SpotLight و Luman Shield باعث داغ شدن سریع چراغ قوه می‌شود و استفاده از این حالت‌ها تنها برای یک بازه زمانی چندثانیه‌ای امکانپذیر است. به عنوان یک تخمین ساده می‌توان گفت که مدت زمان شارژدهی باتری این چراغ قوه در حالت روشنایی 1200 لومن در حدود 150 دقیقه خواهد بود.

در مجموع، چراغ قوه شارژی Nitecore EDC33 یک محصول کوچک، سبک و باکیفیت است که قابلیت‌های خارق‌العاده و کم‌نظیری را در بازه قیمتی 70 دلار در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد و توانایی رقابت با محصولات گران‌قیمت بازار مانند چراغ قوه Fenix PD36R Pro را دارد و گزینه بسیار مناسبی برای استفاده شخصی، تفریحی و حتی فعالیت‌های کاری مانند نگهبانی به شمار می‌رود.

 

مشخصات فنی چراغ قوه شارژی Nitecore EDC33

  • حداکثر روشنایی 4000 لومن
  • حداکثر بُرد 450 متر
  • امکان فعالیت مداوم به مدت 31 ساعت با سطح روشنایی 70 لومن
  • امکان تنظیم شدت روشنایی در 5 سطح مختلف همراه با قابلیت نورافکن و خاصیت دفاعی Luman Shield
  • باتری لیتیوم یونی 18650 با ظرفیت 4000mAh
  • استفاده از لامپ‌های سری NiteLab UHi 20 LED MAX
  • طول 11.5 سانتی‌متر با وزن شگفت‌انگیز 121 گرم
  • برخورداری از استاندارد IP68 با قابلیت قرارگیری در عمق 2 متری آب
  • ضربه‌پذیری بسیار بالا با قابلیت سقوط ایمن از ارتفاع 2 متر
  • پورت شارژ USB Type-C
Ad image
منبع:gearjunkie
به اشتراک گذاری این مطلب
6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خروج از نسخه موبایل